Voorjaarscompetitie 2021

Competitie Voorjaar 2021

Ondanks corona en het voortijdig beëindigen van de najaarscompetitie 2020 vanwege aangescherpte maatregelen, staan we al wel weer aan de vooravond van de inschrijving van de voorjaarscompetitie 2021. Ook voor onze nieuwe leden zijn er mogelijkheden om competitie te gaan spelen. De indeling is gebaseerd op speelsterkte, dus voor iedereen is er een passende klasse om deel te nemen. Als TCO willen we graag meedoen met veel teams en is de inschrijving bij deze geopend.

Inschrijven voorjaarscompetitie

Wil je graag meedoen aan de voorjaarscompetitie? Dan kun je je als team opgeven door een mail te sturen naar [email protected] Het is ook mogelijk om je individueel aan te melden, dan proberen wij je in een team te plaatsen. Alle competitiemogelijkheden voorjaar 2021 zijn overzichtelijk weergegeven in dit overzicht.

Speeldata Voorjaarscompetities

Voor een overzicht van de speeldata Voorjaarscompetities 2021 klik hier 

Contact

Heb je vragen over de competitie? Neem dan contact op met onze competitieleiders Zwanet Rosema (06-50 28 68 49) of Priscilla van der Beek (06-11 36 04 58) of stuur een mail naar [email protected]  Inschrijvingen dienen vóór 1 januari 2021 bij ons binnen te zijn zodat we ze tijdig kunnen doorgeven aan de KNLTB