Drive Sport Trainin App

1. Algemene voorwaarden
Na het afronden van de inschrijvingsprocedure is het lesaanbod van Drive Sport beschikbaar. Bij het aanmelden voor de groepslessen via de online planning, word je als speler toegevoegd aan de lessenreeks. Bij afwezigheid dient een speler zich altijd af te melden via de Drive Sport app (online portal). De annuleringsvoorwaarden zijn flexibel en houdt in dat er geen kosten (credits) in rekening worden gebracht tot 24 uur voor aanvang van de tennisles. De annuleer-button is altijd zichtbaar en dient ook gebruikt te worden binnen deze 24 uur voor aanvang van de tennisles. Op deze manier kan het online portal efficiënt gebruik maken van wachtlijsten.
1.2 Wachtlijsten
Alle spelers kunnen zich ook voor volgeboekte sessies aanmelden. Je komt dan op de wachtlijst te staan. In de praktijk komt het wekelijks voor dat één of meerdere spelers zich afmelden voor een les. De bovenste speler op de wachtlijst wordt dan automatisch aangemeld en ontvangt een notificatie om de les te komen volgen. De wachtlijst blijft tot 60 minuten voor aanvang van de tennisles actief.
1.3 Als speler heb je de mogelijkheid om gedurende het gehele kalenderjaar in te stromen bij de groepslessen. Je bent volledig vrij om je voor meerdere lessen per week en op verschillende locaties aan te melden. Leden die les volgen bij de vereniging waar ze als lid staan ingeschreven hebben bij de groepslessen altijd voorrang op leden van een andere tennisvereniging die aangesloten is bij Drive Sport.

2. Producten
In de shop dien je voor aanvang van onze lessen ‘credits’ te kopen. Een verzameling van deze credits noemen wij
rittenkaarten. Ons vaste aanbod bestaat uit de volgende producten:
- Privéles;
- 5 duo lessen (2 personen). Rittenkaart is 5 maanden geldig;
- 5 lessen in groepen van 7 of 8 personen; 5 of 6 personen en 3 of 4 personen. Rittenkaart is 5 maanden geldig;
- 10 lessen in groepen van 7 of 8 personen; 5 of 6 personen en 3 of 4 personen. Rittenkaart is 6 maanden geldig;
- 20 lessen groepen van 7 of 8 personen; 5 of 6 personen en 3 of 4 personen. Rittenkaart is 14 maanden geldig;
- Maak kennis met Tennis (MKMT);
- Proefles.

Privéles
Een individuele les kan ten alle tijden worden aangevraagd. Wij reserveren tijdsblokken van 15 minuten les. De speler is vrij om de lestijd, trainer en locatie te bepalen. De boeking is pas definitief zodra de aanvraag is goedgekeurd.

Duo les
Een duo les (2 spelers) kan alleen als rittenkaart van 5 lessen worden afgenomen. De lestijd bedraagt 30 minuten. Indien mogelijk adviseren wij om voor aanvang van de les samen in te spelen. Voorwaarde is dat beide spelers aanwezig dienen te zijn anders wordt de les geannuleerd en verplaatst.

Groepslessen 5 t/m 8 spelers
Deze groepslessen worden op 2 banen gegeven. De lestijd bedraagt 60 minuten. Zonder afmelding van de trainer zullen deze groepslessen altijd doorgaan.

Groepslessen 3 of 4 spelers
Deze groepslessen worden op 1 baan gegeven. De lestijd bedraagt 45 minuten. Indien mogelijk adviseren wij om voor aanvang van de les als groep samen in te spelen. Er zullen minimaal 3 spelers aanwezig moeten zijn zodat de les door kan gaan. Mocht dat niet het geval zijn dan wordt de les automatisch geannuleerd. 8 uur voor aanvang van de les zal de groepsgrootte worden gecontroleerd.

Maak Kennis Met Tennis (MKMT)
Deze eenmalige aanbieding is alleen geldig voor niet-leden van de tennisvereniging die niet of nauwelijks ervaring hebben met de tennissport vanaf 18 jaar. De gemiddelde groepsgrootte is 4 personen. De lestijd bedraagt 45 minuten. Mochten er minder spelers aanwezig zijn dan kan de lestijd worden ingekort. Annuleren tijdens de MKMTcursus is niet mogelijk. Gedurende de cursus instromen is wel mogelijk. Na afloop ontvangen alle aanmeldingen automatisch een vervolgaanbod.

Proefles
Individuele proeflessen staan als niet zichtbaar bij onze producten in de shop.
Drive Sport kan bij zowel jeugdspelers en volwassenen via een persoonlijke uitnodiging of verzoek deze toekennen.

3. Kosten
Betalingen worden gemaakt in de vorm van credits en rittenkaarten. Voor iedere les wordt er één credit afgeschreven. Facturen worden direct na de betaalverplichting per e-mail verstuurd. Alle betalingen worden via iDEAL d.m.v. een betaallink verzonden. Drive Sport heeft het recht om extra kosten in rekening te brengen als de lesvoorwaarden worden gewijzigd. Bij bedragen boven de €125 worden de leskosten in termijnen gefactureerd. Zowel bij de strippenkaarten voor 10 lessen als in toenemende mate voor de strippenkaarten van 20 lessen is een volumekorting van toepassing.

4. Beschikbare (tijdelijke) lesopties
In onze online planning staan op diverse dagen en tijden alle beschikbare lesopties weergegeven vanuit Drive Sport. Zowel jeugdspelers als volwassen leden kunnen bij interesse zonder kosten deze beschikbare lesoptie aanvragen via de app. Deze wordt standaard 3 weken lang weergegeven in onze planning en zal mogelijk ook gepromoot worden. Op basis van alle aanvragen zal Drive Sport een nieuwe lesoptie aanmaken en delen zodra er voldoende spelers zijn die een aanvraag hebben ingediend. Wij streven ernaar om binnen 3 weken de aanvragen waarmee we een concrete
lesgroep kunnen vormen om te zetten naar een vast wekelijks lesaanbod. Mocht dat niet het geval zijn dan volgt mogelijk een nieuwe promotieronde. Deze worden regelmatig aangepast en uitgebreid.

5. Jeugdlessen
Jeugdleden onder de 18 jaar vallen onder het lesaanbod en voorwaarden vanuit hun eigen tennisvereniging. Jeugdlessen worden in onze planning wel weergegeven. Jeugdspelers die interesse hebben in het volgen van extra jeugdlessen kunnen zich bij bestaande jeugdlessen of bij punt 4 aangegeven beschikbare lesopties zonder kosten een aanvraag doen. Voor alle extra aanbiedingen vanuit Drive Sport waar een vergoeding voor gevraagd wordt, dient een ouder/voogd zich aan te melden via de app. Via profiel is het mogelijk om een familieaccount aan te maken en
familieleden toe te voegen. Hier zal geen aparte account voor worden gemaakt. Voor alle overige voorwaarden m.b.t. de jeugdlessen verwijzen we jullie graag naar de desbetreffende tennisvereniging.

6. Privacy
Onze privacy voorwaarden vind je terug in de Drive Sport app. Het weergeven van de namen van de deelnemers draagt bij aan de transparantie en duidelijkheid met welke medespelers je samen op de baan staat. Daarom is het van belang om bij de profielinformatie de optie ‘ja, deel profielinformatie’ aan te zetten. Alleen de voor- en achternaam zal dan zichtbaar zijn, alle overige persoonlijke informatie blijft altijd privé.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met;
Drive Sport via de app met Sven Boers op 06-53585327 of door te mailen naar: [email protected]