Sponsoring

Met behulp van onze sponsoren blijven wij in beweging, maar wij brengen jou, als lid van TCO, ook graag in beweging. Het sponsorbeleid richt zich op de gehele vereniging. Sponsoring komt ten gunste van de hele vereniging en de tennissport in het algemeen, waarbij extra aandacht wordt besteed aan de jeugd. Ken je een sponsor? Attendeer hem of haar dan eens op de mogelijkheden bij TCO of breng hem in contact met een lid van de sponsorcommissie.

Bedrijfslidmaatschap

Wanneer je graag met relaties wilt tennissen, dan kunnen wij een bedrijfslidmaatschap van harte aanbevelen. Hiermee kun je niet alleen onbeperkt tennissen, maar ook relaties uitnodigen voor een tennisochtend of -middag.

De sponsorcommissie houdt zich o.a. bezig met het binnenhalen van sponsoren c.q. partners van TCO. Er zijn verschillende mogelijkheden om de vereniniging te steunen, bijv. als businessclublid, door een reclamebord of -doek langs de banen, toernooi- en activiteitensponsoring. Dit in geld of in natura.

Heeft U met uw bedrijf interesse om onze vereniging te steunen? Maak een afspraak met een lid van de sponsorcommissie