Wie zijn wij?

De club

TCO is een tennisvereniging, die mensen bij elkaar brengt om te tennissen in een gezellige sfeer. Alle leden zijn gelijk, ongeacht leeftijd of spelniveau. De vereniging biedt daarom mogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen om zowel recreatief als competitief te tennissen. De hoofddoelen van TCO zijn het zorgen voor een duurzame en gezellige accommodatie en het organiseren van activiteiten, die aansluiten bij de wensen van de leden. Daarnaast willen we de contributie zo laag mogelijk houden, zodat de club voor iedereen toegankelijk blijft. Dit kunnen wij doen door de steun van vele trouwe en nieuwe sponsoren die de club een warm hart toedragen. Maar belangrijkste factor zijn de leden zelf. TCO wordt geheel gerund door en voor leden, waarbij het motto is: “Een club dat ben je samen.”

De leden

De vereniging biedt ruimte aan zowel recreatieve als competitieve leden, van jong tot oud. Streven daarbij is, dat deze groepen leden zich thuis voelen bij TCO. Vanuit deze gedachte willen wij, dat activiteiten en faciliteiten op deze verschillende doelgroepen binnen de vereniging worden afgestemd. De jeugd heeft de toekomst. TCO zal blijven streven naar het aantrekken en behouden van nieuwe jeugdleden en zal hierin blijven investeren. Dit geldt natuurlijk ook voor seniorleden. Betrokkenheid, inzet en zelfwerkzaamheid van de eigen leden is een must, of zoals we zelf zeggen: “Elk lid is een vrijwilliger.”

Het park

Het bestuur wil verder werken aan het verduurzamen van het tennispark. Zonnepanelen en Led-verlichting zijn inmiddels geïnstalleerd en er zal kritisch gekeken worden naar de technische installaties van het clubgebouw. Doel hierbij is wederom verduurzamen, goed voor het milieu en uiteindelijk goed voor onze portemonnee. Omdat sport verbroedert en we na de wedstrijd gezellig willen napraten, is ons clubhuis Baan7 uitnodigend om een drankje te bestellen aan de bar of plaatst te nemen op ons ruime terras.