Ledenpas

Deze ledenpas is een identiteitsbewijs. Op het pasje staan naam, KNLTB-nummer, verenigingsnummer en speelsterkte. Op het pasje staat geen adres, wel een pasfoto.

Verplicht bij competitie en toernooien

Iedere competitiespeler moet zijn pasje bij zich hebben om zich te kunnen legitimeren, want tijdens de competitie moeten de namen met het bijbehorende KNLTB-nummer (ieder lid heeft zijn eigen nummer) op de wedstrijdformulieren worden ingevuld! De ledenpas geldt ook als toernooipas. Wanneer men ergens toernooien wil gaan spelen moet men zijn ledenpas laten zien bij de wedstrijdleiding. Dit om inschrijving voor 2 toernooien tegelijkertijd te voorkomen. Heeft u geen ledenpas ontvangen, dan graag contact opnemen met de ledenadministratie

Uw ledenpasje behoort u af te halen op de pasjes-afhaaldagen

Pasfoto ledenpas

Oude pasfoto op uw ledenpas vervangen? Het is mogelijk om de pasfoto op de ledenpas te vervangen. Een nieuwe pasfoto kan tot het eind van het jaar bij de ledenadministratie worden ingeleverd. Een (digitale) pasfoto mailen kan ook. De ledenpas wordt niet tussentijds vervangen maar in het volgende seizoen zal de nieuwe foto verwerkt zijn op uw nieuwe ledenpas. Indien je zelf een digitale pasfoto maakt dan moet deze aan paspoort of id-kaart geldende normen voldoen.