Zomerabonnement TCO 2019

Maak jij ook kennis met tennis tijdens de zomerstop!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wil je in de zomermaanden lekker blijven bewegen en sporten? TCO biedt deze zomer opnieuw tennis aan voor voetballers, hockeyers, volleyballers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters, die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom.

Het zomerabonnement is een compact lidmaatschap in de maanden juni, juli en augustus en loopt automatisch af, waarbij je vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt.

De kosten voor deze drie maanden zijn:

· Senioren € 60,--

· Junioren (t/m 18 -jaar) € 40,--

Je ontvangt een zomerlidmaatschap pas, die alleen te gebruiken is op ons tennispark. Deelname aan KNLTB toernooien kan met deze pas niet. We verwijzen je dan graag door naar een regulier lidmaatschap. Zie onze website www.tennisclubommen.nl

Voor meer informatie en aanmelden kan er contact opgenomen worden met [email protected]

N.B. Deze actie geldt alleen als je lid bent van een sportclub uit Ommen.

Bestuur TCO

Bram Hoving