Tennislessen Drive

 

 

Voor aanmelden bij de trainingen, individueel of in groepjes kunt u contact opnemen met onze trainer, Sven Boers, telefoon: 06 53585327

Zie bijlage voor het aanmeldingsformulier.

Algemene regels rondom de lessen vindt u hier.

Voor trainingen: maak een keuze uit de volgende 3, of neem contact op met de trainer.
Competitie-training.
Thema-training.
Kennismaken met tennis.

Belangrijk nieuws van de trainer,  inclusief het wel of niet doorgaan van de lessen worden gepost op het twitteraccount van de trainer. Voor Sven Boers is dit : www. twitter.com/svenboers1 

Lessers worden dus niet meer per telefoon of sms op de hoogte gebracht, maar via twitter.
Je hoeft geen lid te zijn/account te hebben van Twitter om deze berichten te volgen. Je hoeft alleen maar het twitter account in te toetsen in de zoekbalk van je internet explorer. 

 

 

Lessen op woensdag door Rendy Drost

Wij willen graag het lesaanbod uitbreiden. Rendy Drost, zelfstandig tennistrainer, gaat de komende tijd lessen verzorgen op de woensdag. Afhankelijk van de vraag kan dit structureel worden,  Rendy heeft daar de mogelijkheden voor. We hebben dit alles in goed overleg tussen Rendy, Sven en het bestuur afgesproken. De hoogte van het lesgeld zal bij lessen van Rendy hetzelfde zijn als bij de lessen van Sven of Rick. Uiteraard zullen eventuele lessen op de woensdagochtend plaats vinden na en in goed overleg met onze tossende senioren. Dit alles betekent, dat er met onmiddelijke ingang les gevolgd kan worden door zowel senioren als jeugd, op de woensdag. 

Heb je belangstelling voor training op deze dag, laat dat Rendy dan weten, zodat hij een planning kan maken. Zijn contact gegevens zijn: [email protected] of   06-10529451.

We denken, dat in ieder geval de volgende groepen van start zouden kunnen gaan:

·   Jeugd 16:00- Niveau BLAUW (kinderen 5 – 7 jaar)

·   Senioren - Ochtend - Avond

Neem voor vragen contact op met Christine Hulst

Lesreglement_Senioren_2019_Arjan_Paarhuis_1_.pdf