Zomertour tennisschool Drive Sports vanaf 26 juli en op vrijdag 16 augustus aanwezig in Ommen !

23 juli 2019

Super mogelijkheid om weer even ‘serieus’ te tennissen, de techniek en tactiek aan te scherpen voor het “De Bootsman Dubbel” of gewoon lekker een bal te slaan onder professionele begeleiding!

Deze sportieve en gezellige lessen zullen starten vanaf vrijdag 26 Juli. Het programma vind je onderaan deze uitnodiging. De rood en oranje Tenniskids starten van 17:00 tot 18:00 uur, de groen en geel t/m 15 jaar van 18:00 tot 19:00 uur en de senioren vanaf 16 jaar van 19:00 tot 21:00 uur. Uiteraard is er na afloop tijd voor een drankje. De kosten bedragen € 6,-- voor de jeugd en € 10,-- voor de senioren per lesdag. Deze mogen ook worden voldaan per ‘tikkie’. Opgeven is niet nodig maar mag uiteraard wel. Ook voor vragen zijn we altijd bereikbaar. Het programma:

26 Juli : DTC Dedemsvaart

2 Augustus: Tv Slagharen

9 Augustus: Tc de Reest Balkbrug

16 Augustus: Tc Ommen

23 Augustus: Tv Gramsbergen

Deelnemen mag bij iedere club, dus niet alleen bij je eigen club, waar je lid bent. Een prima moment om ook eens bij de buren te kijken en nieuwe sociale contacten op te doen.

* Indien vanwege de weersomstandigheden de lessen niet doorgaan dan wordt dit vermeld via twitter.com/svenboers1

Sportpark Westbroek (bezoekadres)