Zeer geslaagd Herfstblad-Bokbier toernooi

12 november 2018

Tjonge tjonge tjonge, wat is dat snijden van een pompoen toch zwaar. Waarom dat snijden? Nou, dat was nodig ter voorbereiding van de verrassingsmaaltijd, die in de middagpauze van het toernooi werd geserveerd. Van de ‘eerste jaars leden’ tot de ‘die hards’, een breed scala tennissers was aanwezig. De aanmelding, meer dan 30 deelnemers,  was zo groot, dat we banen tekort hadden om alle deelnemers tegelijk te laten spelen, een geweldige opkomst.
Er werden meerdere partijtjes gespeeld van elk 25 minuten, waarbij het zelf mogen kiezen van een speel-partner een leuke variant was van vooraf bepaalde koppels. Verder was de sfeer en het weer prima.
Zi,j die niet ingedeeld waren vanwege het banen tekort, hebben gedart en gesjoeld, dat ging er af en toe heftig aan toe, maar gelukkig geen gewonden.
Meedoen was ook nu immers belangrijker dan winnen.
De verrassingsmaaltijd viel in goede aarde (en magen) een heerlijke pompoensoep werd opgediend. Daarna was er friet met een vleessnack. Het toetje werd niet vergeten, ijs deze keer.
Om 13.00 uur werd de 2e fase opgestart, nog 2 rondes van elk 25 minuten.
De uiteindelijke winnaars werden natuurlijk geprezen, nu met een compliment, de prijzen waren voor de verliezers. Daarna hebben we met zijn allen een overheerlijk bockbiertje gedronken, dit als afsluiting van een gezellige en zeer geslaagde Herfstblad-Bockbier toernooi.

We nodigen iedereen nu al uit om in 2019 ook deel te nemen aan dit gezelligheidstoernooi, dat bedoeld is voor alle leden, zeker ook voor alle starters, waarvan nu al een paar snel naar de Vechtdalcup in Hardenberg moesten, want zij hadden zich daar ook voor ingeschreven om TCO daar te vertegenwoordigen. Sjapo!
Tot een volgende keer! Met dank aan de organisatie en de vele spontane medewerkers en een groet van Jaap en Grea.