Wedstrijdverslag competitieteam Henny, Zwanet, Gerard, Alie, Harry

22 april 2018

Wedstrijdverslag  van ons team Henny, Zwanet, Gerard,Alie en Harry   tegen Meppel op zaterdag 7 April.

De damesdubbel werd gespeeld door Henny en Alie.
de eerste set ging gemakkelijk naar onze dames met 6-1 ,maar de 2de set werd verloren met dezelfde cijfers.
nu volgde een supertaibreek met 10-8 won nipt Meppel.
Gerard en Harry wonnen soepel de herendubbel 6-3 en 6-2. stand dus 1-1
De enkelpartij speelde Harry het werd een mooie wedsrijd met spanning. Harry stond in de eerste set met 5-2 achter
maar kwam terug tot 5-5 toen werd het 6-6  taibreek dus die werd door Harry gewonnen met 7-4
de 2de set was makkelijker de tegenstander was uitgeblust en het werd 6-3 na 4-0 voorgestaan te hebben ook voor Harry
De danesenenkelpartij werd jammer genoeg verloren door Henny die maar niet in haar spel kwam.
de beslissende mix dubbel werd gewonnen door Gerard en Alie maar wel in een Spannende partij.
al met al een 3-2 overwinning met mooi weer,
Natuurlijk was er weer heerlijke appeltaart door Henny gebakken.