Verslag Jeugd Vechtdal Tour

05 december 2018

Zo’n 45 jeugdspelers uit Dedemsvaart, Hardenberg, Nieuwleusen en Ommen waren zondag 2 december van de partij op de tweede speeldag van de Jeugd Vechtdal Tour.
Vanwege de buiige weersvoorspelling begonnen we iets later en stonden de Rode, Oranje en Groen spelers ‘s ochtends tegelijkertijd op de baan. Onder professionele leiding van Sven, geassisteerd door Grant, zijn zij enthousiast en strijdlustig de strijd met elkaar aangegaan. Dit onder toeziend oog van veel betrokken ouders die in clubhuis Baan 7 konden genieten van de geur van vers gemaakte warme chocolademelk.
De regen, die na afloop van de gezichten droop, kon de pret niet drukken en de kou werd verdreven met broodjes worst en mandarijnen (en pepernoten…)
’s Middags was het de beurt aan de Gele spelers (die vanaf 2019 ‘Junioren’ genoemd gaan worden). Met nog meer spelers, dan tijdens de eerste speeldag, werd er op enkele banen gedubbeld.. De jeugd van de 4 verschillende clubs speelden met en tegen elkaar. Wie weet ontstaan hieruit mooie contacten voor het vormen van competitieteams of tenniskoppels. De regen bleek nog niet op te zijn, maar dit bleek no problem voor deze bikkels. Er werd tot 16:00 uur gestreden met veel plezier.
Op naar de derde speeldag. Deze is op zondag 13 januari in Hardenberg.
By the way; Sven en Grant bedankt voor de prima begeleiding (inmiddels alweer opgedroogd?) en Lutje, Janny, Grea en Frans, bedankt voor de geweldige verzorging in clubhuis Baan 7 !

Christine Hulst