Vechtdalcup 2018

09 oktober 2018


De eerste 2 weekenden van november is het weer zover. Het jaarlijkse onderlinge treffen van de tennisclubs uit het Vechtdal in de tennishal van TC Hardenberg. 

We doen net als voorgaande jaren weer een gooi naar de beker, maar nog meer voor de gezelligheid en  sportiviteit, en we willen alle leden die mee willen graag de kans geven om mee te doen en inplannen.  

Om de kosten van de baanhuur en aanschaf van de ballen te bekostigen, levert elke club minimaal 30 prijsjes voor de verloting en betaalt elke club en X bedrag om de kosten te dekken.  

We willen jullie allen vragen om ons te helpen om 30 prijsjes te kunnen aanleveren en we zetten, net als vorig jaar, een spaarpot op de bar, waar iedereen een vrijwillige bijdrage in mag doen, zodat we nog jaren kunnen uitkijken naar dit mooie gezellige onderlinge gebeuren. 

Er wordt weer gestreden in de speelsterktes 5/6 en 7/8, wil je graag meedoen maar je hebt geen partner, laat het ons weten, dan zoeken wij een partner voor je. We willen graag zoveel mogelijk leden van de club de kans bieden mee te spelen, geef door wanneer je kunt, dan zoeken wij naar een geschikte wedstrijd en partner.  

Vanaf dinsdag 9 oktober kun je je inschrijven op het inschrijfformulier. Deze hangt in de kantine.

Reserveer alvast de weekenden 3 en 4 november en 10 en 11 november, speel je niet, dan is het wel fijn om clubgenoten aan te moedigen. De wedstrijden zijn op tijd en online kun je op elk moment de tussenstanden opvragen. 

We rekenen weer op inzet van jullie allemaal en laat ons weer een juichen !!! 

Annemieke, Annewies en Zwanet 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-34852006

Sportpark Westbroek

Sportlaan 5
7732 AB Ommen