Update corona maatregelen 29 september tot en met 31 december

29 september 2020

In aansluiting op het protocol van 30 augustus jl. hierbij een aanscherping. Dit naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet van 28 september jl., dat sportkantines gesloten moeten worden en er geen publiek meer aanwezig mag zijn. We kunnen gelukkig blijven tennissen en naast vrij spelen, ook in competitieverband of tijdens toernooien.

We doen ook de dringende oproep aan alle leden om de regels te volgen. Het gaat om de veiligheid en gezondheid van ons allen. Het niet naleven van de regels kan, indien er een controle is, boetes opleveren.

Voor iedereen blijft gelden:

-       Blijf thuis als je zelf of iemand uit jouw huishouden een van de volgende          klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 37,5 C°), verlies van reuk/smaak

- Houd 1,5 meter afstand

- Ga thuis naar het toilet

- Kleed je thuis om en ga na afloop direct weer naar huis

- Desinfecteer je handen voor en na het tennissen

- Gebruik alleen je eigen bidon

- Schud geen handen

- Gebruik je gezonde verstand.

BAAN 7

- Het clubhuis is met ingang van 29 september voor alle leden gesloten tot nader order. Het hangslot is op de klapdeuren geplaatst. Alleen de bestuursleden zijn in het bezit van een sleutel

- De hoofdingang blijft toegankelijk voor alle leden.

Toiletten

De heren - en damestoiletten zijn open en zullen 3 x per week worden schoongemaakt conform het corveerooster.

Kleedkamers en douches voorziening

De kleedkamers blijven open en douches blijven buiten gebruik.

TENNISBANEN

- De banen kunnen alleen gebruikt worden binnen de regels die gelden

- Banen dienen vooraf gereserveerd te worden

- Voor je gaat spelen bevestig je de reservering

- Hang altijd af en zorg dat alle spelers in het afhangbord vermeld staan

- De registratie van het afhangbord dient ook voor eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD

- Desinfecteer voor en na het tennissen je handen

- Toeschouwers bij wedstrijden, trainingen en vrij spel zijn niet toegestaan, dus alleen de spelers.

Trainingen Jeugd

Ouders brengen hun kinderen 5 minuten voor aanvang van de training tot op de parkeerplaats, waarna de trainer de kinderen meeneemt. Na afloop brengt de trainer de kinderen weer terug naar de parkeerplaats.

Competitie

Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open. Toeschouwers zijn niet toegestaan.

29 september 2020     Het bestuur TCO