Tennis Club Ommen doet mee met Rabo ClubSupport

07 oktober 2021

Rabobank is een bank met een groot hart voor het club- en verenigingsleven. Vandaar dat ze al jaren clubs en verenigingen in de regio ondersteunt met de Rabo ClubSupport actie. Leden van de Rabobank mogen stemmen uitbrengen en elke stem vertegenwoordigt een geldbedrag. Hoe meer stemmen een club krijgt des te groter het steuntje in de rug van de Rabobank.

Als lid van de Rabobank beslis jij mee welke club dat steuntje in de rug krijgt. TCO hoopt natuurlijk op jouw stem. Grote wens is om het ruime terras een make-over te geven waardoor het nog fijner is om op ons tennispark te zijn. Inspannen op de baan en ontspannen naast de baan op een mooi groen, duurzaam en gezellig terras. Met de Rabo ClubSupport bijdrage moet dit helemaal gaan lukken.

Ben je lid van de Rabobank en zie jij jezelf al zitten op een mooi aangekleed terras ga dan naar de www.rabobank.nl/clubsupport of de Rabo App en stem op Tennis Club Ommen.
Stemmen kan tot 25 oktober.