Steun onze mooie club en word Vriend van TCO!

04 juni 2019

Iedereen, lid of geen lid, kan nu Vriend worden van Tennis Club Ommen! Voor 50 euro per jaar steun je de club en kunnen we extra activiteiten organiseren en professioneel materiaal aanschaffen voor clubhuis en tenniscourts.

Vrienden van TCO krijgen ieder een eigen bordje op het TCO Vriendenbord in het clubhuis. Daar kun je je naam op laten zetten, of een kreet, of iets anders wat je leuk vindt. Ook wordt jouw bordje op de clubsite getoond.

Maar dat is nog niet alles. Vrienden mogen elk jaar exclusief deelnemen aan de speciale Vriendenavond waarbij we spelen om de toppositie op het Vriendenbord! De winnaar kan dan een jaar lang genieten van deze eervolle prestatie.

Ook niet-leden mogen als Vriend meedoen aan de Vriendenavond en worden uitgenodigd voor allerlei bijeenkomsten van de club. Wordt dus vandaag nog Vriend van TCO door onderstaande flyer in te vullen.

TCO_flyer.pdf

Sportpark Westbroek (bezoekadres)