Sportspreekuur Fysiotherapie "De Carrousel"

12 september 2021

De nieuwe voetbalvereniging FC Ommen heeft voor de sportmedische verzorging van haar leden een driejarig contract afgesloten met fysiotherapie “De Carrousel”. Onderdeel van dit contract is het zogenaamde Sportspreekuur, waarbij alle leden kunnen binnenlopen met vragen over blessures, behandelingen, etc. Deze afspraak is niet alleen gemaakt voor de leden van FC Ommen, maar geldt ook voor de leden van alle verenigingen die gebruik maken van Sportpark Westbroek zoals: tennis, atletiek, hockey en fietscross.

Het sportspreekuur is elke dinsdag- en donderdagavond van 18:30-19:15 uur in de verzorgingsruimte van FC Ommen in het clubhuis "Weerkomm'n". Het eerste consult en het opstellen van een eventueel behandelplan zijn gratis. Indien er vervolgbehandelingen nodig zijn dan zijn deze voor rekening van de sporter zelf of zijn/haar ziektenkostenvezekering.