Smullen, lachen, gieren en brullen in baan 7

23 oktober 2023


Afgelopen vrijdag stond de American Diner op de planning.

In een sfeerverlicht Baan 7, werd de bar langzaamaan gevuld met allemaal lekkere gerechten die een ieder mee had genomen. Voor ieder was er wat wils, Wereldse gerechten van rode kool met hachee tot Argentijnse empanada's en van hartige taart tot nasi. En Tom bakte verse pizza's in een minuut in zijn OONI Pizzaoven, de dames van de activiteitencommissie konden hem gelijk geven over de heerlijke pizza's die daaruit voort komen, nadat hij een jaar lang zijn pizzaoven gepromoot had tijdens de overleggen van de AC. Er werd heerlijk gesmuld, kennis gemaakt met elkaar en lekker bijgekletst.

Na een heerlijk toetje van Esther, werd de kantine verbouwd en de groep in vier teams verdeeld. De teams mochten nadat ze een spandoek met teamnaam hadden gemaakt (ze hangen nog in Baan 7, neem gerust een kijkje bij de kunstzinnige creaties. Leuk weetje, de Pretletters (Marion, Thea V, Karola en Zwanet) zijn naast Tennismaatjes ook knutselmaatjes, ze waren dus binnen no time klaar met hun spandoek;) met elkaar de strijd aan gaan tijdens verschillende spelletjes, mede mogelijk gemaakt door Willianne's Vier en Plezier.

Het fanatisme is bij onze leden niet alleen op de baan aanwezig, ook tijdens de simpele spelletjes werd er volle bak gestreden. Er werden torens gebouwd van wasknijpers, duo's moesten uit de knoop zien te geraken en er werden panty's op de hoofden geknoopt met een tennisbal erin om flesjes om te gooien. Nadat de kennis werd opgedaan over alle verschillende dagen die er inmiddels zijn, wist team TPGLC (Tom, Priscilla, Gerdien, Linda en Claudia) de meeste woorden te maken tijdens het letterhusselspel.

Aan het einde van de avond stonden de Ballenrapers (Tiny, Vincent, Christien Marga en Louis) gelijk met Lucas' Angels (Lucas, Thea D, Leyla en Ineke) en werd er met een finale spel waarbij een tafeltennisballetje met behulp van halve pvc buizen een lengte van 2,5 meter moest overbruggen zonder te vallen. Na verschillende keren ballen rapen wonnen de Ballenrapers deze hilarische spelletjesavond!

Kortom, een zeer gezellige, verbindende avond, voor herhaling vatbaar!

Ps. Op zoek naar een toffe invulling voor uw familiedag, kinderfeestje of teamuitje. Vier en Plezier maakt spelletjesavonden op maat! (www.vierenplezier.nl)

Nieuwscategorieën