SamenLoop voor Hoop

22 januari 2019

Een uitdaging voor de leden van TCO!!!! Zie onderstaande informatie van SamenLoop voor Hoop Ommen.

U wordt (opnieuw) door team Werving en Registratie van de SamenLoop voor Hoop uitgedaagd om als organisatie, vereniging, buurtschap, etc. u in te zetten een steentje bij te dragen om van de ziekte kanker in de nabije toekomst een chronische ziekte te laten zijn.
Dit jaar zal voor de 3e keer op 25 en 26 mei a.s. een SamenLoop voor Hoop in Ommen van start gaan. U kunt hierbij aanwezig zijn door u als deelnemer te laten inschrijven op dit fantastische evenement. Dit kunt u o.a. doen door mee te lopen met een team, samengesteld met leden van uw organisatie, vereniging of buurtschap.
Hoe u dit kunt doen wordt uitgelegd in de brief in de bijlage en u wordt uitgenodigd voor onze infoavond waarin het opgeven als team ook wordt gepresenteerd.
De infoavond vindt plaats: woensdag 23 januari a.s. om 20:00 uur in het Vechtdal College Balkerweg 2, 7731 RZ Ommen.
Mogen we ook dit jaar op uw deelname rekenen?
Met vriendelijke groet,   SamenLoop voor Hoop Ommen, commissie Werving en Registratie: Conny Lenderink, Lisa Zwiers, Edgar Groen, Jan Veneberg, Wil Derks, Gerrit Aalvink
Samen loop voor hoop