Prijsuitreiking De Bootsman Open Dubbel Toernooi 2018

28 augustus 2018

Afgelopen week is onder prima weersomstandigheden het "De Bootsman Open Dubbel Toernooi 2018" gespeeld. Er waren 100 deelnemers verdeeld over verschillende poules en categorieën.
De start was zondag 19 augustus en de finalepartijen werden zaterdag 25 augustus gespeeld. Op de banen werd natuurlijk gestreden voor de winst en rondom de banen en op het terras was het gezellig en sfeervol. Iedere avond werd afgesloten met de welbekende dag verloting. Dat was vaak in de late uurtjes na de laatste wedstrijd.
Na afloop van de finale partijen was er de prijsuitreiking. De 1e prijs per categorie was een dinerbon van onze sponsor Restaurant De Bootsman.
De organisatie was in handen van Annewies, Zwanet, Bram, Josée, Geert, Erik en Frans. Zij werden bijgestaan door een aantal vrijwilligers. Zij kijken terug op een zeer geslaagd toernooi en bedanken iedereen voor zijn of haar bijdrage. Voor de uitslagen verwijzen wij jullie naar www.toernooi.nl
Ook een woord van dank aan onze toernooisponsor Restaurant De Bootsman

Bram Hoving