Meet & Play & verruimen boekingsperiode naar 7 dagen

03 juli 2024

Meet & Play

Nu het nieuwe toegangssysteem is geïnstalleerd kunnen we, zoals in de laatste ALV reeds aangekondigd, als een pilot tot 1 september ook Meet & Play invoeren. Met Meet & Play kunnen niet-leden, buiten de piekuren, ook een baan boeken bij TCO. Op 16 juni hebben we de eerste Meet&Play boeking gehad en inmiddels is dit niet de laatste, dus het is mogelijk dat jullie wat vaker onbekende gezichten op de baan zullen zien. Graag een warm welkom voor deze (nog) niet-leden en jullie assistentie mochten deze niet-leden wat hulp nodig hebben.

Om TCO-leden voorrang te geven bij het reserveren van een baan is de boekingsperiode verruimd naar 7 dagen (voor Meet & Play is dit 5 dagen).

Na 1 september evalueren we de introductie van Meet & Play en kijken we ook of er met de verruimde boekingsperiode nog steeds een acceptabele verdeling is van de baanbezetting tijdens de piekuren.

Met vriendelijke groeten,