Leer levensreddend handelen

28 november 2022

TCO beschikt sinds december 2018 over een AED en begin 2019 hebben ruim twintig mensen van onze club een reanimatie/AED cursus gevolgd. De herhalingscursus vond plaats in het voorjaar van 2020. Daarna lag alles stil door Corona. Gelukkig is de situatie weer normaal en staan er twee (herhalings-) trainingen op het programma.

Op woensdag 11 januari en dinsdag 21 februari zijn er twee trainingsavonden voor leden van TCO gepland. Sebastiaan van Harten komt ons weer trainen in het clubhuis. Voor de één dus een herhaling en voor de anderen de complete training. Aan het einde van de avond krijg je bij goed verloop van de training een certificaat. De kosten zijn voor TCO of voor jouw zorgverzekering als zij dit vergoeden. De training duurt anderhalf uur en begint om 19:30 uur.

We hebben nog twee plekken vrij op dinsdag 21 februari. Voor de samenstelling van de groep zou jongere aanwas heel prettig zijn.  Dus mocht jij jezelf willen trainen in het bedienen van een AED, zodat jij levensreddend kunt handelen, aarzel dan niet een geef je op bij onderstaande mensen. Ook voor eventuele vragen staan zij je graag te woord: Lutje Huijbregts ([email protected]), Geert Leenders ([email protected]), Everlien Timmer ([email protected]