Klusdag TCO; Samen de schouders eronder!!!!!

12 november 2018

Bladblazers, sticker verwijderaar, krabbers, schrapers, vegers, dweilen, sponzen en allesreiniger……. Naast spierballen, inzet en enthousiasme, dé hulpmiddelen die zaterdagochtend 10 november werden ingezet om ons tenniscomplex weer eens even goed onder de handen te nemen. Het resultaat mag er zijn!
Het terrasmeubilair staat weer droog onder dak. Banen en bestrating zijn geveegd, geharkt en opgepoetst. In Baan 7 glimt het weer, van de voegen in de herenkleedkamer via een stralende entree, spinrag vrije gordijnen, tot aan de voegen in de keuken en de TL-bakken boven de afwasmachine.
Zo’n 20 leden zijn zaterdagochtend 10 november druk doende geweest met deze half jaarlijkse opknapbeurt. Uiteraard weer veel bekende gezichten, maar ook leden die ‘nog maar net’ bij de club zijn, zoals Chantal en Gerrit. Hartstikke bedankt mensen, een mooi staaltje van ‘samen de schouders eronder’ !  Wil ook jij je bijdrage een keer leveren aan deze noodzakelijke klusdag? In maart 2019 staat de volgende op de kalender. We hopen dat we dan met zo’n 30 man zijn, zodat we er nóg sneller doorheen kunnen vliegen. Sneller en nog gezelliger.
Wil je anderszins een bijdrage leveren binnen de club, schroom niet en spreek één van de bestuursleden aan of stuur een mailtje naar [email protected]