Kerstgroet/Nieuwjaarsparty vrijdag 18 januari

22 december 2018

Het bestuur wenst jou en jouw dierbaren hele fijne Kerstdagen en een sportief, gezond en gelukkig 2019

We beginnen het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsparty op vrijdagavond 18 januari, aanvang 19.00 uur.
Dit keer geen Nieuwjaarsreceptie en geen Vrijwilligersavond met stamppot buffet, maar een Nieuwjaarsparty voor alle leden.
Ontzettend veel leden, veel meer dan de vaste bezoekers van de vrijwilligersavond, steken de handen uit de mouwen om TCO actief en sprankelend te houden. Met een avond met een iets andere opzet dan gewend, hopen we heel veel leden te mogen verwelkomen. Uiteraard is er een plechtig moment, waarop we het glas heffen op een mooi, succesvol en gezellig tennisjaar, maar daarnaast maken we er een echte party van.
Iedereen is van harte uitgenodigd!!!!!!!!!!
Heb je zin om mee te helpen een succes van deze avond te maken? We kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Doe een berichtje aan Christine Hulst of Annemieke Paarhuis.

Bestuur TCO,
Richard, Jaap, Peter, Annemieke en Christine