Jeugd tennisdag en kamp

06 juni 2019

Hallo jeugdtennissers!

Voor de jeugd rood t/m geel van de tennisverenigingen Ommen, Gramsbergen, Slagharen, Balkbrug en Dedemsvaart organiseren wij 13 juli een tennisdag op de tennisbaan in Dedemsvaart.

Deze tennisdag wordt verzorgd in samenwerking met de trainers. De dag staat in het teken van alles wat te maken heeft met tennissen. Intensieve lessen aangepast op jouw niveau, waarbij we alle aspecten meenemen, net zoals een professional! Oefeningen op de baan, maar ook naast de baan die te maken hebben met tennissen.

Natuurlijk staat deze dag ook in het teken om de jeugd elkaar te laten ontmoeten en zal er ook ruimte zijn voor gezelligheid en plezier maken. De dag zal volledig verzorgd worden en om 17:00 uur sluiten we af met een BBQ!

Om 19:00 uur kunnen jullie weer worden opgehaald.

Voor oranje, geel en groen spelers organiseren we, opvolgend op de tennisdag, een kamp. Een avondprogramma en slapen we op de tennisbaan! Zondag 14 juli houden we als afsluiter van het weekend een klein toernooitje. Om 13:00 uur sluiten we af.

Geef je snel op want vol=vol!

Voor de tennisdag 13 juli vragen we een bijdrage van € 18,50

Voor de tennisdag+kamp 13-14 juli vragen we een bijdrage van € 20,-

Bij vragen kan je mailen naar [email protected]

Lever onderstaand strookje sowieso in. Dit kan bij je trainer of via bovengenoemd emailadres. Uiterlijk 1 juli