Inschrijving Voorjaarscompetitie 2019

05 november 2018


 
 Beste TCO leden,

Het is al weer tijd om na te denken over de Voorjaarscompetitie van 2019. 

In de afgelopen periode heeft de KNLTB de competitievormen van de districts-/ regiocompetities geharmoniseerd. Mede als gevolg van het afschaffen van de districtsgrenzen zijn er competitiesoorten samengevoegd, waardoor het aanbod is teruggebracht van ruim 300 soorten naar circa 90 soorten. Hierdoor is er een uniform landelijk aanbod gecreëerd. Voor Overijssel is er een aantal competitie soorten bijgekomen!! Deze kun je vinden in het bijgevoegde document “competitie aanbod overijssel”.  

Voor de speeldata voorjaarscompetitie 2018 verwijzen wij jullie naar de bijlage “speeldata voorjaarscompetitie 2019”. Zie onder

Voor de competitie mogelijkheden verwijzen wij jullie naar de bijlage “competitie aanbod Overijssel”. Zie onder.
 
Aanmelden Voorjaarscompetitie 2019:
                 
Wil je als team of als lid komend voorjaar in competitie verband tennissen? Meld je dan aan voor 1 januari 2019 bij de Vereniging Competitieleiders door je in te schrijven per mail aan 
 
Je vormt een team van minstens 4 of 5 KNLTB TCO tennisleden, afhankelijk van de competitiesoort. Het is raadzaam om meer dan 4 leden in je competitie team op te nemen. Zo kun je voor elkaar invallen bij afwezigheid. Aanmelden kan per team door de aanvoerder van het competitie team!  Graag namen van je teamleden vermelden. De kosten voor het spelen van de voorjaarscompetitie bedragen €85,00 per team. 

Geen team! Wel willen tennissen?
Mocht je geen team kunnen vormen, maar toch graag mee willen doen aan de competitie, schrijf je dan desondanks in en geef je voorkeur aan wat betreft de samenstelling van een team. We kijken dan of er andere leden zijn om een team mee te vormen of we kunnen je op de reservelijst zetten om in te vallen binnen een ander team. We nemen hierover uiteraard contact met je op.               

DUS: Geef je team zo snel mogelijk op bij [email protected]

 
Met sportieve groet, namens de Vereniging Competitieleiders,
 Zwanet, Priscilla, Annemieke en Petra

 

Speeldata Voorjaarscompetitie 2019 Aanbod competitievormen Overijssel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 50811257

Sportpark Westbroek

Sportlaan 5
7732 AB Ommen