Indeling corveerooster

01 maart 2018Met een klusje door ieder lid, blijft TCO een club waar toekomst en pit in zit !

Het ‘definitieve’ schema voor 2018 is bijna rond. Helaas staat er bij 3 ploegen nog een ‘vacature’.  Wil jij deze plek misschien opvullen? Dat zou heel fijn zijn!!Veel werk is het niet en het moet gewoon gebeuren…..
We vertrouwen erop dat dit systeem van zelfsturende teams ervoor gaat zorgen dat wijzelf én onze gasten zich ook dit jaar weer welkom kunnen voelen in een schoon Baan7!

Opmerkingen voor de corvee-ploegen
§  Zoals al genoemd, 3 ploegen kampen nog met een tekort van een ploeglid. Wellicht hebben jullie zelf een suggestie. Laat me even weten als dat het geval is, ik ben nu aan het plussen/minnen tussen corvee- en barplanning……
§  Ploeg 2 heeft nog geen ‘C’. Guus, Sonja, Hennie (Salomons), Joop, wil een van jullie dat op je nemen? Het gaat vooral om het leggen van het eerste contact zodat jullie samen afspraken kunnen maken. Laat me even weten alsjeblieft.
§  Ploeg 1 kan meteen aan de bak. Gelukkig hebben enkele leden er afgelopen maanden voor gezorgd dat ook zonder corveerooster het clubhuis schoon is gehouden!
§  De takenlijst wordt mogelijk nog aangepast. Nu staan op de lijst ook werkzaamheden in de keuken zoals het bijvullen van de koelkast etc. Deze week wordt besproken of we dit zo houden of dat er nieuwe takenlijst komt.
§  We gaan er vanuit dat in iedere ploeg wel een of twee leden zitten die vaker corveedienst gedraaid hebben en weten wat er, m.b.v. de takenlijst, verwacht wordt. Als dat niet het geval is, laat me dat weten zodat we een moment kunnen afspreken waarop je uitleg krijgt. Ploeg 1, willen jullie jullie eerste periode nog even gebruik maken van de lijst zoals die in de map (achter de bar) zit?
§  Ruilen. Wanneer ploegleden ruilen van ploeg of ploegen wisselen van periode, laat mij dat dan weten of vermeld het duidelijk op het rooster dat in Baan7 hangt.
 
 
Sportieve groet,
namens Bestuur TCO,

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-34852006

Sportpark Westbroek

Sportlaan 5
7732 AB Ommen