Hoofdsponsor TCO

24 november 2020

Kompanen B.V. is, zoals ze zelf omschrijven, een no-nonsense administratie kantoor met een jong karakter. No-nonsense, maar met het hart op de goede plaats. Het kantoor, van Herman Habers en Dinand Martens, heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Ze ondersteunen tal van initiatieven en clubs op gebied van sport, cultuur en traditie, omdat zij het belangrijk vinden om hun steentje bij te dragen aan de leefbaarheid van de regio. TCO is zeer verguld dat Kompanen als hoofdsponsor juist onze club ondersteunt.

Daarnaast kijken ze, net als TCO, steeds kritisch naar milieu en duurzaamheid. Zo vernieuwen ze continu zaken in en om het kantoor om steeds groener te worden. Ook hierin zijn er parallellen met TCO die ook voorop loopt als het gaat om duurzaamheid.

Twee partijen die elkaar gevonden hebben, en of het nu gaat om een secure afhandeling van financiële zaken of het plezierig en goed kunnen tennissen bij beide geldt: U kunt er met een gerust hart terecht, Bij Kompanen voor de financiën en bij TCO voor een partijtje tennis.

Kompanen - Uw maat in financiële diensten