High tea en tennis op het leukste niveau

09 september 2019


High tea en tennis op het leukste niveau

Zondag 8 september behoorde het TCO tennispark exclusief en alleen toe aan de dames. Het was namelijk Ladies Day. Al jaren een geliefde dag op de kalender van onze club. Vele jaren verzorgd door Henny Veraart en Lutje Huijbregts. Deze dames hebben de lat hoog gelegd voor ons: het nieuwe Ladies Day-team. Maar we zijn de uitdaging aangegaan!


De kringloop werd geplunderd, de moestuin van moeders gerooid en de linnenkast van Etie leeggeroofd. Twee vergadersessies, 283 appjes en een hoop lol, dat zijn zo’n beetje de ingrediënten van het Ladies Day recept.
Stop dit alles bij elkaar en dan krijg je een super gezellige dag met hele mooie partijen tennis, waar jong en oud, topspelers en beginners met elkaar staan te spelen dat het een lieve lust is.Ondertussen werd de kantine omgetoverd tot een tearoom die zelfs in Engeland niet zo misstaan. Damast, porselein, bloemen, scones, muffins en liters thee werden aangerukt om de dames te fêteren.


Sommigen kwamen verhit binnen, want die hadden al drie speelrondes achter de rug, waar anderen uiterst relaxt aan de dis verschenen. Oorzaak: Edith du Bois. Deze dame heeft ons allen geïntroduceerd in wondere wereld van de klankschalen. Sommigen lagen al na de eerste klanken te snurken, maar ja die hadden ook al een zwaar toernooi in Dalfsen achter de rug… Hoe dan ook een hele leuke en aparte ervaring.


Na de laatste bloedstollende partijen werd het tijd om de balans op te maken en de winnaars bekend te maken. De winnaar van de dag was Lady Annie, op de voet gevolgd door Lady Machteld. Prijs voor de meeste inzet en doorzettingsvermogen ging zeer overtuigend naar lady Carla. Maar omdat wij vonden dat iedereen een winnaar was, werd de dag afgesloten met een heerlijk glaasje champagne. Een toast op de dames van TCO, proost op het mooie weer, santé op de ambiance en geslaagde dag.


Met vriendelijke groet,


Marian Harmsen
José Reimus
Etie Bolt
Marjon Wessel-Steen

Nieuwscategorieën