Hé ga je met mij mee tennissen?

14 april 2021


Zit jij op tennisles bij TCO en zou je het heel leuk vinden om met je vriendje of vriendinnetje te tennissen, maar die zit niet op les? Dan hebben wij een heel leuk idee! Volgende week, op dinsdag 20, woensdag 21 en vrijdag 23 april mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen. Zelfs wel twee of drie als je dat leuk vindt.  

KNLTB heeft april uitgeroepen tot Vriendjesmaand en TCO doet hier graag aan mee. Want voor de jeugd heeft de tennisclub veel te bieden. We bieden lessen op maat, hebben speciale oefenballen, een mini-court en oefenkooi, allemaal om jou fijn en goed te kunnen leren tennissen. De tennisscholen Drive en Racketsportrendy werken met zeer gedreven en professionele trainers die kinderen op vlotte en speelse wijze de kinderen leren tennissen.

Heb jij geen vriendje die lid is van TCO maar zou jij ook graag een keer meespelen om te kijken of tennis iets voor je is, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Stuur dan een mail (mag mama of papa ook doen, wel zo makkelijk..) naar: [email protected], zij zoeken dan voor jou de meest passende groep, zodat je zoveel mogelijk plezier hebt aan je tennisles.   

Nieuwscategorieën