Goede voornemens? Jouw deelname aan het Pinkster Open en Dubbel Open van TCO in 2020

28 december 2019


De kerstgourmet is op, kerstkransjes kun je niet meer zien en de kerstboom begint je ook danig in de weg te staan. De top 2000 nadert zijn ontknoping op de radio en dat kan maar één ding betekenen: 2019 nadert zijn einde en het nieuwe jaar is in zicht. Voor velen tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar en reflecteren op wat je hebt bereikt, wat gelukt is en wat net iets minder ging. Misschien denk je wel vol trots aan je zwaar bevochten tennisoverwinningen of de groei in je tennisspel.

Volgende stap is vooruitkijken naar 2020. Wat wil je bereiken, wat zijn je doelen en goede voornemens? TCO heeft als club meerdere goede voornemens en op sportief vlak springen er twee uit.

Dat zijn onze open toernooien en die willen we alvast onder de aandacht brengen. Als eerste staat het Pinkster Open op de agenda van maandag 25 mei tot en met maandag 1 juni 2020 en het Dubbel Open van zaterdag 8 augustus tot en met 16 augustus 2020. Twee toernooien met allebei een eigen dynamiek, maar beide sportief, oergezellig en uitdagend.

Exacte informatie volgt uiteraard t.z.t. Dus kan jouw lijstje met goede voornemens nog wel wat langer en neem jij de sportieve uitnodiging voor deze toernooien aan, schrijf ze dan met grote letters in de agenda. Dan zien we elkaar graag op ons mooie park!

Voor nu wenst de toernooicommissie iedereen een heel goed uiteinde van het jaar en een gelukkig, gezond en blessurevrij Nieuwjaar toe!

Met sportieve groet,

de toernooicommissie (Zwanet Rosema, Bram Hoving, Sasja Palstra, Frans Klaassen, Marjon Wessel, Bart Nijstad en Geert Leenders)      

Nieuwscategorieën