Gezelligheid en hard werken

10 december 2023

De klus en schoonmaakdag was een succes! De baan- en clubhuiscommissie hadden de handen ineen geslagen om samen een klus en schoonmaak dag te organiseren. Met ongeveer 20 leden van de club is er hard gewerkt! Veel opgeruimd, onderhoud gedaan en schoongemaakt. En dat kun je zien zodra je op het tennispark komt en als je het clubhuis binnenloopt.
Van een grote schoonmaak van de banen, reclameborden, bankjes tot het ragebollen, ontkalken en vetvrij maken. Er is ook veel opgeruimd, alles weer op de juiste plek gezet of weggedaan naar leden, kringloopwinkel of Frijlink milieu.
En dat alles met de nodige gezelligheid, pauze met koffie en wat lekkers en een geweldig verzorgde lunch met soep en broodjes.

Hebben we nu alle klusjes gehad op de lijst? Wel, bijna, zo goed is het verlopen. Als er bij een volgende dag nog meer leden zijn, komen we vast wel in een keer door de lijst.
Dank allemaal voor jullie inzet.

Namens de Baan en Clubhuiscommissie