Geef je nu op voor het Beeldentuin Witharen Pinkster Open 2018

16 april 2018Beste tennisliefhebbers,

TC Ommen organiseert van woensdag 16 t/m maandag 21 mei het Beeldentuin Witharen Pinkster Open 2018!

Ook dit jaar is onze hoofdsponsor:

Beeldentuin Witharen!
Daarnaast zijn er nog een aantal andere lokale bedrijven die ons toernooi ondersteunen.*

Je hebt de mogelijkheid om te spelen in de rubrieken DE, HE, GD, DD en HD in de categorieën 3 t/m 9. Voor de categorieën 7 t/m 9 is er ook een leeftijdscategorie voor 35+. De woensdag en donderdag gebruiken we bij veel deelname en voor de deelnemers uit de omgeving van Ommen. Kun je deze dagen niet, dan kun je deze als verhindering opgeven. Bij inschrijving vóór 25 april as. krijg je € 1 korting per onderdeel. Je kunt je voor maximaal 2 onderdelen inschrijven. Inschrijven kan via:
https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=DA325101-3450-4804-80D0-662039324E0D&srmk=1 We merken elk jaar dat het voor sommigen een lang weekend is met veel uren op de baan. Jesús Grosso zal daarom verschillende dagdelen tijdens het toernooi aanwezig zijn om deelnemers te tapen (€ 5) of te masseren (€ 10).

Uiteraard is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om te kamperen bij ons op het terrein. De kosten hiervoor bedragen € 10 p.p. voor het hele weekend. Kampeerders kunnen op zaterdag t/m maandag ontbijten voor een gering bedrag.

We hopen jullie allemaal te zien op de baan of ernaast als toeschouwer! En deel onze facebookpagina met al je tennisvrienden en clubleden: https://www.facebook.com/tennisclubommen/
Met sportieve groet,
namens de toernooicommissie,

email: [email protected]

*Kompanen financiële diensten, Restaurant Puik, Bandenservice Ommen, Dakdekkersbedrijf Dunnewind-De Lange, La Dolce Vita Siciliaanse specialiteiten restaurant en AGS (Aluminium Gevelsystemen)
   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-34852006

Sportpark Westbroek

Sportlaan 5
7732 AB Ommen