Frans Heerink nieuwe vice-voorzitter TCO

24 januari 2023

Frans Heerink is onze nieuwe vice-voorzitter en ook hij stelt zich voor en doet dit op een hele bescheiden manier. Maar toch lees je tussen de regels de warmte en gastvrijheid die Frans met zich meebrengt en zijn positieve kijk op zaken, waardoor problemen er ineens veel minder somber uit zien en de oplossing soms heel simpel is. Al deze vaardigheden gebruikt hij waarschijnlijk dagelijks, in zijn bedrijf Rightstyle, waarin hij als strategisch personeelsadviseur en trainer managementvaardigheden mensen en bedrijven die vastlopen weer vlot weet te trekken en met positieve visie vooruit durft te laten kijken.

TCO / Tennis betekent voor mij Eén van mijn mooiste huidige hobby’s. Sinds een jaar of vier met veel plezier weer opgepakt na een ‘tussenstop ’ van ongeveer 30 jaar!

Mijn geheime wapen op de baan is. . Het serveren van . . . . warme chocomel met kerststol! Tijdens een mixed-dubbel toverde ik dit vorig jaar op een koude winteravond - met een dichte kantine- uit mijn tennistas! Jullie snappen al dat ik de set daarna ‘cadeau’ kreeg!

Binnen het bestuur ga ik me bezighouden met:  De Clubhuiscommissie. Ik ben algemeen bestuurslid met een extra taak naar het Clubhuis. Vanuit mijn achtergrond als horecaman én met Frans Klaassen als voorzitter van deze CIE is het een ‘feestje’ om me hiervoor in te zetten. Daarnaast vervang ik de voorzitter wanneer hij in het buitenland zit.

Meedoen is belangrijker dan winnen of zilver voelt als goud verliezen. Ja, ik ga voor het plezier en goede sfeer. En mijn avond voelt nóg beter als er ook gewonnen wordt! dus . .. . . op de baan ga ik altijd voor de volle winst!

Frans het was prachtig om te zien hoe jij afgelopen vrijdag met kleine subtiele aanpassingen in de kantine opstelling, je gastvrijheid en teamcoaching zo’n mooie dynamiek en sfeer wist te creeëren, dat het met jouw taken aangaande de kantine en vice-voorzitterschap helemaal goed moet komen. Heel veel succes.