Franc Rosendal is de nieuwe voorzitter en stelt zich voor

25 januari 2023

Onze nieuwe voorzitter heeft ook keurig de voorgelegde vragen beantwoord, maar de redactie betwijfelt nu toch of er voldoende diepgang in de gestelde vragen zat. Of het nieuwe bestuur is gewoon een uitzonderlijk nuchter team van niet zeuren maar aanpakken, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, schuingedrukt volgen er enkele noodzakelijke aanvullingen om het plaatje van deze veelzijdige man compleet te maken.

Ik ben Franc Rosendal, heb drie zoons en een hond en woon ruim 10 jaar in Ommen. Franc is een zeer sociaal bewogen man en zet zich graag in voor de maatschappij en heeft al heel wat vrijwilligersfuncties achter zijn naam staan. Dit naast een baan waarvoor hij vaak in het buitenland zit, wat aangeeft dat Franc niet wegloopt voor enige verantwoordelijkheid en graag een stevig lijntje heeft met zijn leefomgeving en inmiddels meer dan goed is ingeburgerd.

TCO is voor mij een combinatie van sportiviteit en gezelligheid en ik wil graag mijn steentje bijdragen om die aspecten nog verder te verbeteren.

Mijn geheime wapen op de tennisbaan is het serveren van cocktails voor de wedstrijd. Dit was de cocktail met de zinnenprikkelende naam: 'Sex on the Beach’, kan ik hele mooie woordspelingen op maken maar betwijfel of dat gepast is... Mijn tennispartner gaat er heel relaxed door spelen en het loop- en concentratievermogen van de tegenstanders neemt fors af, dus succes verzekerd! Uiteraard houden we ons bij TCO aan de geldende regels aangaande alcohol en sport, maar we horen graag het hele verhaal nog eens.

Binnen het bestuur ga ik mij inzetten voor een goede samenwerking tussen bestuur en alle vrijwilligers en ik ben het aanspreekpunt voor de commissie 'Behoud & Werving'. Daarnaast coördineer ik de belangen van TCO in het algemeen, met name door nauw samen te werken met gemeente en de andere sportverenigingen.

Meedoen is belangrijker dan winnen of Zilver voelt als goud verliezen? Ik ben redelijk fanatiek, dus zilver voelt als goud verliezen, maar ik ben ook voldoende realistisch om te beseffen dat ik met mijn beperkte tenniscapaciteiten al lang blij mag zijn met zilver.

Franc sloot af met een emoticon van een lachebekje met een druppeltje zweet. Helaas pakt de website deze grappige plaatjes niet., maar we hopen dat hij nog vaak lachend de baan afkomt, al dan niet bezweet, met de winst in de pocket. En zet je realistische en fanatieke vaardigheden in om er een mooi voorzitterschap van te maken