De Vechtdalcup 2019

02 oktober 2019

De Vechtdalcup

2, 3, 9 en 10 november

Een aantal spelers van TCO weet inmiddels wel wat de Vechtdalcup inhoudt. Voor tennissers die voor het eerst mee willen doen even een korte uitleg.

Bij de Vechtdalcup, tennissen we als TCO tegen de andere tennisverenigingen uit het Vechtdal. TC Hardenberg, TC Gramsbergen, TV Slagharen, DTC Dedemsvaart, TV Kloosterhaar, DLTC Gerner uit Dalfsen.

De spelers moeten 16 jaar of ouder zijn. Je speelt niet op persoonlijke titel, maar samen voor het clubresultaat. Het gaat erom zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Een wedstrijd duurt 1 uur. Waarvan 10 minuten inspelen en vervolgens twee sets van elk 25 minuten. Een gewonnen set is goed voor 2 punten. Omdat er op tijd gespeeld wordt, kan het ook gelijk komen te staan in een set, bijvoorbeeld 4-4. In dat geval verdien je 1 punt. De vereniging die na 2 weekenden gemiddeld de meeste punten per wedstrijd heeft, is de winnaar.

TCO heeft zich ingeschreven voor de onderdelen DD7/8, HD 7/8 GD 7/8 en GD 5/6

Speeldagen en tijden:

Zaterdag 2 november van 11 uur tot 20 uur

Zondag 3 november van 11 uur tot 18 uur

Zaterdag 9 november van 11 uur tot 18 uur

Zondag 10 november van 11 uur tot 16 uur

Prijsuitreiking, aansluitend aan de laatste ronde

Aan de spelers die namens TCO mee willen strijden voor de bokaal:

Geef je op en geef door op welke dagen en tijden je beschikbaar bent en als je voorkeur hebt om met een vast iemand te spelen, laat ons dit dan weten. Heb je geen partner, maar je wilt graag meespelen, dan zoeken wij een geschikte partner voor je.

Aan het toernooi zijn de nodige kosten verbonden. Daarom vragen wij voor deelname een eenmalig bijdrage van €3,--. Wij kopen enkele prijzen namens TCO voor de verloting.

Je kunt je aanmelden bij: [email protected]

Veel succes en speelplezier!

Zwanet Rosema

Annewies de Haan