De olijke vierling gaat uit naar Bornebroek

14 april 2019


Het was eindelijk vrijdag 12 april, 18.00 uur en de olijke vierling mocht uit naar Bornebroek. Marietje wilde zo graag dat ze al een week te vroeg klaar stond, maar nu was het dan echt zover. Zwaantje had de auto geregeld van haar vriend en met de luxe wagen haalde ze iedereen op van huis.
Tennistassen werden ingeladen en Kaatje verbaasde zich over de airco-kwaliteit van de stoere Zweedse slee. Bleek dat de achterklep nog open stond....
Afijn alles lag nog keurig in de achterbak, mede dankzij de uitstekende wegligging van onze bolide, die Zwaantje op de heen- en Wiesje op de terugweg uitvoerig hebben getest. Nee zuinig is er niet gereden.

Goed eindelijk aangekomen in het altijd vriendelijke Twente werden we hartelijk begroet door onze gastdames. Er werd eerst wat gekeuveld en koffie gedronken. Gelukkig hadden de olijke vierling allemaal een diploma Twents en konden ze moeiteloos communiceren met Annet, Mia, Wilma en Maria. (Nee, niet uit de Mariaparochie maar een dorp ernaast).
Maar er moest natuurlijk ook getennist worden, dus teams samengesteld, en als dartele koeien die in het voorjaar voor het eerst weer de wei in mogen, betraden de dames het centre-court van Bornebroek.

Er werd hard gestreden, snoeiharde aces van Zwaantje, briljante backhands van Kaatje, wonderschone precisie ballen van Wiesje en mazzelballen van Marietje zorgen voor twee gewonnen en twee nipt verloren partijen. Alles met tiebreak gespeeld.

De after-tennis was ook uitstekend verzorgd en we hebben een kijkje in de Twentse hapjes keuken gehad. En dat was niet zuunig, glaasies tot aan’n rand vol hapjes meer aj kunt et’n en veur aj’t weet is het 01.00 uur aj weer op hoes an jakkert. Kortom de olijke vierling zijn fijn een avond op stap geweest en kijken al weer uit naar hun volgende avontuur op gravel, kunstgras of all weatherbaan.

Veel tennisplezier en tot ziens,

Marietje

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 50811257

Sportpark Westbroek

Sportlaan 5
7732 AB Ommen