Contributiebetaling 2019

10 januari 2019

In 2018 is door de TCO begonnen met de door de KNLTB gepromote LISA met het ‘KNLTB.collect’ incasso systeem.

De eerste helft van de maand januari gaat er via KNLTB.collect weer een betalingsverzoek uit voor de contributie namens de TCO.
Bij de vereniging is de mogelijkheid de contributiebetaling eenmalig per jaar maar ook in maandelijkse termijnen te betalen.

De inning van jaar-contributie van €162 in januari is eenmalig inclusief incasso kosten.
Bij de maandelijkse betalingen is dat niet het geval. In 2019 zullen deze extra incassokosten van €1,00 per incasso, doorberekend worden in de daarop volgende maandelijkse termijnen. Deze termijnen worden voor de senioren dan €14,50 i.p.v €13,50 per maand. En voor de junioren €7,75 i.p.v. €6,75.

Wel is het verzoek aan de leden voor het gemak van de penningmeester de inning van jaarcontributie 2019 in de maand januari in een keer uit te laten voeren en niet te kiezen voor de maand optie.

Namens het bestuur van de Tennisclub Ommen, de penningmeester.