Competitie Update

14 november 2020

Op dit moment is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen, en niemand weet precies hoe het verder gaat. We houden voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie en zullen hier waar nodig tijdig op anticiperen. Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zoeken we naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen en zullen je hier tijdig over informeren.

Voor nu kijken we vast vooruit naar 2021 en starten we de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen alvast op, in de goede hoop dat we in het voorjaar weer 'normaal' competitie kunnen spelen.  Veel verenigingen zijn in het najaar namelijk bezig met het samenstellen van het competitieaanbod voor het komende jaar. Daarnaast heeft de KNLTB tijd nodig voor het maken van de indeling van de Voorjaarscompetitie.

Via deze Competitie Update willen we je informeren over het aanbod van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2021. Alle informatie over de competitie, zoals baanschema's, begintijden, leeftijden en dispensaties, kan je ook altijd terugvinden op  Centrecourt.nl

Aanbod KNLTB Voorjaarscompetitie 2021

Speciaal voor T.C. Ommen heeft de KNLTB het compeitieaabod in Overijssel in een overzichtelijk schema gezet (zie bijlage). In het schema zijn de nieuwe competitiesoorten oranje gemarkeerd.

Voor iedere tennisser is er een competitievorm die bij hem of haar past. Er is een divers competitieaanbod; op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor elk niveau.

aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2021-overijssel.pdf