Bestel je clubkleding en tennisattributen nu bij Prins Sport

01 februari 2021

• Het tennisseizoen kan binnenkort van start. Vanaf 16 maart mogen alle senior leden ook weer dubbelen. Heeft je tenniskleding tijdens de lockdown liggen te verstoffen en heb je een nieuwe outfit nodig dan kun je voor deskundig advies bij Prins Sport terecht. Waarschijnlijk komt er dit jaar een nieuwe TCO kledinglijn, een sponsordeal tussen Prins Sport en TCO,  waardoor wij tegen een hele gunstige prijs, mooie en goede clubkleding kunnen aanbieden. De nieuwe tenniscollectie is daar inmiddels binnen en voor het bespannen van jouw racket kun je hier ook terecht. Als je een nieuw tennisracket wil aanschaffen, dan is het aan te bevelen eerst eentje uit te proberen. Uiteraard heeft Prins leenrackets beschikbaar zodat je weloverwogen de juiste keuze kunt maken.