Bardienstplanning seizoen 2019 / 2020

10 april 2019

Zoals al eerder aangegeven draagt bij TCO ieder senior lid bij aan het op gang houden van onze club, o.a. achter de bar. In de bijlage vind je de planning hiervoor t/m augustus.
Niet iedereen heeft zijn/haar voorkeur aangegeven voor een bepaalde dag/moment. Aan de wensen van hen die dat wel gedaan hebben, heb ik zo goed als kunnen voldoen. Heb je mij je voorkeur voor een bepaalde dag/moment doorgegeven, maar zie je dat niet terug in dit overzicht, let me know.

Sta jij ingedeeld in de ‘bar-poule’ , maar staat je naam nog niet in het schema (omdat je geen voorkeur hebt doorgegeven) laat me  dan zsm weten ([email protected]) op welke ……. Ik jouw naam kan invullen. In principe 2 beurten t/m augustus. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij met jouw favoriete moment !

Van wie verwacht ik een reactie?
-          Alle leden die niet staan ingedeeld in het corveerooster,
-          niet doorlopend werkzaamheden verrichten voor/in een van de commissies of een bestuur,
-          niet genoemd staan in onderstaand overzicht
-          en van leden die nieuw zijn of om  andere reden niet weten waar dit over gaat.

Graag jullie reactie voor het weekend
(voor zaterdag a.s. hebben we ook nog iemand nodig !)

Grasmaaier (M/V) gezocht

We zoeken nog iemand (of 2) die samen met Hans Mensinga ervoor willen zorgen dat het gras op hoogte blijft. Met 3 man hoef je deze zomer maar een paar keer op die maaier te klimmen. Alleen is het niet te doen. Wie helpt(helpen) Hans deze zomer? Uiteraard hoef je dan geen bardienst op je te nemen.

Corveeleden gezocht
Om het corveerooster waterdicht te maken hebben we nog 6 leden nodig die liever helpen bij het corvee dan achter de bar. Ook hier geldt: met meer man is het een klein klusje, ‘alleen’ is het niet te doen. Wie o wie?

Zie ook de lijst in Baan7 voor meerdere taken waarbij we eenmalig of vaker nog wat hulp nodig hebben

bardiens