Bardienstplanning augustus 2019

23 juli 2019

Beste leden en ‘barmannen/-vrouwen’ in het bijzonder,

De zomervakantie is in volle hevigheid aangebroken. Heerlijk!

Om ervoor te zorgen dat na deze weken de zaken weer goed geregeld zijn in ons clubhuis, graag jullie aandacht voor de barplanning in augustus.

Kijk even of je naam er tussen staat en of die op de juiste plek staat. Daarnaast nog een paar gaten in de planning. Tijdens het Bootsman hebben we op enkele momenten nog handen nodig achter de bar en er is een activiteit bijgekomen in de planning waarbij we ook bemanning van Baan7/bar willen.

Drive organiseert komende weken namelijk wekelijks op de vrijdag een inlooptraining. Voor leden van de tennisclubs waar Sven en zijn medewerkers les geven.  Iedere week op een andere locatie, 16 augustus in Ommen. Even lekker fanatiek trainen? Welkom! Maar, we hebben dus ook nog leden nodig die dan de bar willen regelen.

Dus: check a.u.b. de planning even en kan ik ergens op een ……. jouw naam invullen, dan hoor ik dat graag! Heb je al 2 diensten gedraaid dit jaar? Dan kun je uiteraard ook je 3e dienst hiervoor inzetten. Ben je meteen klaar voor 2019!  J

Samen maken we er, net als voor de zomerperiode, weer een succes van !

Fijne zomer-/vakantieweken gewenst,

Christine

p.s. Ik hoor/lees graag voor maandag volgende week (29 juli) je reactie, zodat ik voordat ik op vakantie ga nog het een en ander kan verwerken

Barplanning augustus 2019.docx