ALV en Nieuwjaarsreceptie goed bezocht

24 januari 2023

Om het jaar goed te beginnen werden de leden van TCO bijeengeroepen voor een ALV. Dit om de benoeming van de nieuwe bestuursleden goed te keuren zodat zij nu officieel zijn toegetreden tot het bestuur van de tennisclub. De vier nieuwe bestuursleden werden unaniem gekozen door de leden en met hartelijk applaus begroet. Hiermee is het bestuur na zeer lange tijd eindelijk weer voltallig en kunnen we met volle kracht vooruit. Franc Rosendal is gekozen tot voorzitter en Frans Heerink is de vice-voorzitter. Gerdien Martens neemt het secretariaat op zich en Thea Vosjan-van Lohuizen buigt zich over de financiële zaken aangaande de STPO.

De aanwezige leden hebben kennis kunnen maken met de nieuwe bestuursleden, maar voor de tweehonderd leden die niet in de gelegenheid waren om te komen zullen zij zich in persoonlijke portretjes voorstellen. Deze komen in de nieuwsbrief en op de website.

Op deze gunstige ontwikkelingen en een mooi sportjaar werd het glas geheven, gevolgd door een superspannende en gezellige pubquiz, die wederom door Marco van Helden werd verzorgd. Marco weet altijd een mooie mix te maken tussen, muziek-, film- en nieuwsvragen. Soms ligt het antwoord op het puntje van je tong, soms niet te missen, dan weer totaal geen clou. Hoe dan ook tennisminnend Ommen kan meer dan een balletje slaan want de uitslagen lagen dicht bij elkaar. Maar eerlijk is eerlijk met één punt verschil mag het team van o.a.: Tiny Hoving, Tinus Smit, Ria Prij, Wilbert van der Veen en Janny Kremer zich een jaar lang winnaars van pubquiz 2023 noemen. Van harte gefeliciteerd.