Afscheidsbijeenkomst overlijden René van der Ploeg

05 januari 2019

Donderdag 3 januari is op 49 jarige leeftijd een zeer geliefd lid van de Mixed Hockey Club Ommen, René van der Ploeg, overleden. Mede op verzoek van René zal er aanstaande dinsdagavond 8 januari vanaf 19.30 uur in het clubhuis van de hockeyclub gelegenheid zijn om afscheid van hem te nemen en de familie te condoleren.

Omdat René niet alleen heel bekend, maar ook zeer geliefd was, wordt er een grote belangstelling verwacht en zal het sportpark wellicht tijdelijk slecht te bereiken zijn voor onze leden.
Wij verzoeken jullie tussen 19.30 uur en 21.00 uur zoveel mogelijk op de fiets naar het sportpark te komen.

Ook langs deze weg condoleren wij Mirna, Xander, Tristan en familie met het overlijden van René en wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit zware verlies.