Maak kennis met tennis

Nieuwe leden worden met open armen ontvangen binnen TCO.

De commissie behoud en werving zorgt er middels een begeleidingstraject voor, dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt binnen de club en vanaf het begin plezier beleeft aan je tennisontwikkeling.

Je kunt eerst 4 weken gratis kennismaken met tennis en met behulp van begeleiders naar believen de verschillende tennisslagen oefenen, zodat je zo snel mogelijk partijtjes kunt spelen. Ook voor mensen, die ooit getennist hebben een ideale gelegenheid om er weer in te komen.

Op de woensdagavond kun je altijd inlopen vanaf 19.30 uur bij de beginnerstoss om een partijtje mee te spelen of om met het ballenkanon te oefenen. Dan maakt het niets uit of je ballen uit slaat en kun je lekker meppen en plezier hebben aan het tennis.

Op vrijwel alle dagen zijn er georganiseerde activiteiten waaraan je mee kunt doen. Je kunt ook les gaan nemen bij tennisschool Drive die verbonden is aan onze club, of je nou beginner, gevorderde of een topper bent, jong of oud.

Om de clubmogelijkheden te leren kennen, houden we regelmatig een welkomstbijeenkomst voor de nieuwe leden. Er worden veel toernooitjes georganiseerd voor alle niveaus en je kunt ook al snel aan de KNLTB competitie meedoen. Of je een recreatieve of competitieve speler bent, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een stuk plezier en gezondheid aan je leven toe te voegen. Rackets en ballen liggen voor je klaar!

Doordat tennis een weinig blessuregevoelige actieve bewegingssport is, wordt er tot op hoge leeftijd nog getennist. Zo heeft TCO verschillende 80+ leden die nog wekelijks op de baan staan.

Dus maak kennis met tennis voor alle leeftijden!!!!!

secretariaat@tennisclubommen.nl