KNLTB Clubapp

DE KNLTB CLUBAPP voor alle leden!!!!!!!!!!!

Na de introductie van de nieuwe website en het digitale afhangbord dit voorjaar, nu een vervolg op de digitale communicatie door de introductie van de nieuwe KNLTB ClubApp voor alle leden. De app wordt door de KNLTB nog verder doorontwikkeld. De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor alle tennisverenigingen. Het maakt het voor de leden gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de club. Op deze manier draagt de KNLTB ClubApp bij aan het versterken van de binding met de leden en het vergroten van de betrokkenheid bij de club. Ontdek wat de ClubApp voor jou kan betekenen en hoe het werkt.

De commissie communicatie heeft de KNLTB ClubApp geschikt gemaakt voor alle leden van TCO. In de ClubApp vind je:

-Clubnieuws; alle nieuwsberichten zijn zichtbaar in de ClubApp

-Competitie- en toernooi standen en uitslagen

-(Bar)diensten

-Ledenlijst

-Persoonlijk profiel

-Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda

-Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen

=Afhangen; leden kunnen via de ClubApp een baan reserveren.

Je kan de ClubApp gratis downloaden  via de appstore.

Log in met je bondsnummer en wachtwoord van “Mijn Club” Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan op “wachtwoord vergeten” aan en stel een nieuw wachtwoord in. Kijk voor meer informatie over het gebruik van de ClubApp op de website van de KNLTB: www.knltb.club/app. Hier staan ook handige tips bij “Meest gestelde vragen”

Al HET NIEUWS VAN TCO ALTIJD BINNEN HANDBEREIK

De KNLTB ClubApp is een ideaal communicatiemiddel aangezien het de mogelijkheid biedt om, naast het inzien van clubnieuws en evenementen, via pushberichten te communiceren met leden. Door een nieuwsbericht niet alleen in de KNLTB ClubApp te plaatsen, maar ook als pushbericht naar alle leden te sturen, zullen de leden het belangrijkste clubnieuws of evenement niet missen.

Alle informatie over de competitie en toernooien

-Alle competitie uitslagen en -standen inclusief het programma kunnen vanaf de start van de voorjaarscompetitie door de leden via hun persoonlijke profiel worden ingezien.

-De wedstrijdformulieren kunnen kunnen via de ClubApp digitaal worden ingevuld door de coaches van de teams.

-Alle toernooiresultaten en geplande toernooiwedstrijden kunnen door de leden via het persoonlijk profiel worden ingezien.

-Je kan spelers en teams toevoegen aan “Mijn favorieten”.

(BAR)DIENSTENPLANNER

Met de (bar)dienstenplanner zijn alle geplande en digitaal ingevoerde diensten (o.a. bardienst, corveedienst, baanonderhoud dienst) zichtbaar in de kalender.

TOEGANG TOT DE LEDENLIJST

Met de KNLTB ClubApp hebben leden eenvoudig toegang tot de ledenlijst via ‘Zoek Clubleden’. Een perfect middel om de binding tussen leden en de club te versterken, leden kunnen gemakkelijk een naam bij een gezicht vinden. Elk lid kan zelf instellen of ze hun emailadres of telefoonnummer zichtbaar tonen op hun profiel.