Geef je op voor de zomerchallenge

Maak jij ook kennis met tennis deze zomer ??????

Wil jij lekker bewegen en sporten nu het buitensporten weer mogelijk is of omdat jouw vereniging een zomerstop heeft? Dan is dit zomerabonnement van Tennis Club Ommen echt iets voor jou. Het is ideaal om tennis uit te gaan proberen, waarbij je vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, maar wel binnen de bestaande corona maatregelen.

Dit abonnement is geldig in de maanden juni, juli en augustus. Het is een clublidmaatschap inclusief KNLTB lidmaatschap en loopt automatisch af. Met deze pas kun je ook deelnemen aan activiteiten en toernooien.

Mocht het jou zo goed bevallen dan kun je vanaf 1 september een regulier lidmaatschap afsluiten. Zie onze website www.tennisclubommen.nl.

De kosten voor deze drie maanden zijn:
• Jeugd en jong volwassenen t/m 22 jaar € 15,-- éénmalig
• Volwassenen van 23 jaar en ouder € 45,-- éénmalig

Tussen het aanmelden en de uitgite van een pasje door de KNLTB zitten een aantal dagen.Tussentijds kan in overleg met het secretariaat een baan gereserveerd worden.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met [email protected], tel.nr. 06-50811257

Klik hier om je digitaal aan te melden